RELOCATION INSPIRES NEXT LEVEL OFFICE SPACE

Silver is a development and construction consultancy whose business growth has seen it take office space in Cannon Street – one of the most prestigious addresses in the world. The company wanted to use good office design to improve working areas and make a bigger impact on visiting clients.

THE PROJECT

OUR CHALLENGE

To deliver an exceptional office in a short space of time, with no interruption to Silver's business. The project would require a comprehensive office design and fit-out package.


THE NHQ DIFFERENCE

The NHQ team applied its expertise in office space planning and extensive knowledge of high-quality materials and modern design concepts to create an environment that matched the client’s brand values. Premium materials were used throughout, including porcelain floor tiles, wood grain veneer panels (horizontal grain specified throughout) and smoked glass modesty panels to the desks.

AN ENGAGING AND PRODUCTIVE ENVIRONMENT

By finding out what Silver needed, NHQ advised on the most effective way to spend its budget. Silver now has an engaging and productive working environment that was ready on time and completed within budget. It was important to Silver that they were in the Cannon Street offices ready to work on a fixed date whilst closely managing the refurbishment costs. Our detailed project management ensured that this was achieved whilst Silver continued with its everyday business.